Sztárok

Renée Zellweger felismerhetetlenné alakult át

Ó, mi lett az arcoddal Bridget Jones?

Futótűzként, pillanatok alatt terjedt el az interneten a hír és a fotó, hogy a bűbájos Renée Zellweger arca felismerhetetlenre változott. Elindultak a találgatások: talán a túl sok botox miatt ilyen? Esetleg pont azért, mert leállt ezekkel? De kérdezek én még valamit: közöd?

Menjünk vissza egészen 1996-ig, a nagy sikerű “Jerry Maguire – a nagy hátraarc” idejéhez: ő játszotta a sikeres sportmenedzser menyasszonyát, aki aztán egyszer csak szakít főhősünkkel. Biztos vagyok benne, hogy sokan szerettétek ti is a filmet, és a Tom Cruise-zal csodálatos románcot folytató színésznőt ekkor ismerhettük meg sokan. Én imádtam ezt a filmet.

Aztán itt is van a másik ikonikus alkotás, amellyel Renée milliók szívébe zárta be magát, legalábbis Amerikában – azt hiszem, itthon ezt a filmet kevesebben ismerik –, az Empire Recordsban fantasztikus táncot lejtett Liv Tylerrel… (igen, az ott hátul rendezői balon ő).

A cikk folytatását a Girl Power blogon olvashatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top