Sztárok

Bekamerázott házban szexelt Kelemen Anna az olimpiai bajnokkal

Beleegyezése és tudta nélkül készülhettek felvételek egy olimpiai bajnok sportolóról, miközben Kelemen Annával töltötte az éjszakát – tudta meg a Blikk

Bekamerázott házban szexelt egy ismert olimpiai bajnokkal az Édes Élet sztárja. A felvétel egy készülő valóságshow próbafelvételének indult. “A Győzike-show folytatására kereshettek alternatívát, és szóba került Anna neve. Vele forgattak, s felmerült, ha már reality, akár szexelhetne is. Egy olimpiai bajnok nevét dobta be, a férfi azonban nem tudta, hogy az egész házat bekamerázták. Sikerrel jártak” – nyilatkozta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő tévés személy.

A Bors megkeresésére Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója elmondta: képernyőre nem kerülő műsorokkal kapcsolatban sosem nyilatkoznak. Hasonlóan rövid választ adott a TV2 is: “Nincs tudomásunk arról, hogy a megbízásunkból ilyen műsor készült volna Annával” – nyilatkozta  Koltay Tamás, a csatorna szóvivője.

Annácska annyit közölt: napokon belül minden kiderül.

Bekamerázott házban szexelt Kelemen Anna és az olimpikon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top