Sztárok

Díjat kaptak az RTL Klub munkatársai

A 8:08 – Minden reggel két műsorvezetőjét ma rangos díjjal jutalmazták. Teszári Nóra és Somogyi Zoltán a katasztrófavédelem Sajtó Nívó-díját vehette át, melyekről mindketten úgy vélekednek, a megtiszteltetés nemcsak nekik, hanem az RTL Klub reggeli műsorában közreműködő egész csapatnak szól.

“A Katasztrófavédelemtől a »hiteles és pontos tájékoztatásért« kapott kitüntetés egyszerre megtisztelő és örömteli – mesélte a Nők Lapja Cafénak Somogyi Zoltán. – Lényegében ez az első alkalom az életemben, hogy egy ilyen fontos szakmai szervezet köszöni meg a munkámat, mindezt alig egy évvel azután, hogy a kifejezetten szórakoztató rádió- és televízió-műsorok után a komolyabb műfajok felé fordultam. Köszönöm nekik ezt a biztatást, munkatársaimnak pedig a segítséget: szerintem ez a díj a 8:08 – Minden reggel valamennyi munkatársának érdeme.”

A díjat dr. Bakondi György altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója adta át hat médiaszemélyiségnek, akik a szervezet munkájáról rendszeresen, hitelesen, naprakész beszámolókkal segítik a lakosság tájékoztatását.

Díjat kaptak az RTL klub munkatársai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top