Sztárok

Nem kér bocsánatot Liptai Claudia

Nőiességében sértette meg Szinetár Dórát Liptai Claudia a Sztárban sztár legutóbbi adásában – írja a Bors.

Éles szavakkal illette a Sztárban sztár női zsűritagja a Pál Dénes által megformált Szinetár Dórát. Liptai nem tartja egy tűzrőlpattant lánynak a színésznőt, szerinte soha nem élvezte ennyire, amit a színpadon Bereczkivel csinált. Kijelentésére még az addig vidám Berecki is elkomolyodott, arcáról eltűnt a mosoly, érezhető volt a feszültség a stúdióban. “Claudia megjegyzése igazságtalan volt” – állt ki volt felesége mellett a színész, hozzátéve, bízik abban, hogy zsűritársában nem volt rosszindulat, csak elragadta az adás heve.

A Bors kérdésére, miszerint bocsánatot kellene-e kérnie Claudiának, illetve hogy mikor romlott meg a viszony Dóra és közte, Claudia ezt nyilatkozta: “Soha nem romlott meg a viszony, mindig is teljesen jó volt, és ez így is marad. Egyáltalán nem szándékozom bocsánatot kérni, mert semmi bántó nem volt abban, amit mondtam. Dóri mindig is egy szelídebb típusú lány volt a színpadon, és ahogyan a világban mindig is lesz, a jó kislányok rosszak akarnak lenni, a rosszak pedig jók.”

Nem kér bocsánatot Liptai Claudia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top