Sztárok

Szabó Zsófival mellényúlt az RTL Klub?

Az elmúlt két hétben minden este képernyőn volt Szabó Zsófi a dzsungeles műsorban. Sokan szapulták a viselkedéséért, egyesek azt állítják: leírta magát a lekezelő stílusával.

Összes 15 napot töltött a dél-afrikai dzsungelben a színésznő, aki minden este abban reménykedett, hogy végre őt szavazzák ki a nézők, és hazamehet. Egy pillanatig sem titkolta, mennyire megviselték a veszekedések, és amikor Madárral beszélgetett, elárulta, hogy egyáltalán nem olyan erős, mint amilyennek sokan hiszik.

A “szabadulás” utáni első Facebook-bejegyzésén is látszott, mennyire boldog, hogy maga mögött hagyta a dzsungelt és a többieket, a fotójához mellékelt kis írásban megköszönte mindenkinek a biztatást. A hozzászólok többsége gratulált Szabó Zsófinak a teljesítményéhez, hogy ügyesen helytállt a feladatokban, de a bejegyzések között nem egy kemény hangvételű kritika is megfogalmazódott.

“Zsófikám, nagyon nagyot csalódtam benned. Nem gondoltam, hogy ennyire lenézed azokat, akik más társadalmi rétegből valók. Nem jó vásárt csinált veled az RTL.”

Szabó Zsófival mellényúlt az RTL Klub?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top