TV-sztárok

Fény derül az X-Faktor eddigi legtökéletesebb villantásának titkára

Kállai-Kis Zsófinak rosszul esik, hogy énekhangja helyett mással foglalkoztak rajongói, elárulta trükkjét.

Hatalmasat énekelt Kállai-Kiss Zsófi a szombati X-Faktor első élő show-jában, mégsem a kiénekelt hangokról beszélnek napok óta rajongói, hanem a tökéletes három perces villantás receptjére kíváncsiak. Zsófi nem tagadta, rosszul esett neki, hogy énekhangja helyett a mellével foglalkoznak a kommentelők, a megoldást így maga árulta el Facebook oldalán, ahol egy pánt nélküli, testszínű melltartó posztolása mellett ezt írta: “Volt rajtam egy ugyanilyen melltartó, aminek pont az a célja, hogy természetes hatást keltsen. Úgy látszik, túl jól sikerült. Egyébként sze­rintem mindenki azt lát bele ebbe a szett­be, amit szeretne, nem sértődtem meg.”

Zsófit a műsorban Flórián Kata öltözteti, aki szintén elmondta: “Zsófin volt melltartó, sőt a ruhája is két rétegből állt. Így alul egy testszínű és vastag, de egyáltalán nem átlátszó, felül pedig egy fekete sztreccs anyag takarta. Ez a két réteg együtt kelthette azt a hatást, hogy nincs rajta melltartó, pedig tulajdonképpen három réteg is takarta a mellét” – olvasható a Borsban.

Fény derül az X-Faktor eddigi legtökéletesebb villantásának titkára

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top