Sztárok

Dzsungel: már tudni, ki nyeri meg

Már csak egy nap, és hivatalosan kihirdetik a Celeb vagyok, ments ki innen! győztesét. Van, aki viszont most is tudja, mi alapján dől el, kinek a fejére kerül a korona.

Bár itthon eddig némiképp félreértelmezték a Celeb vagyok, ments ki innen! játékot, és nem arra szoktak szavazni a nézők, akit a leginkább szeretnének szorult helyzetben látni, most ez a trend változhat.

A Celeb vagyok, beszéljük meg! adásában Lilu vendégei is azt próbálták megtippelni, miért szavazták ki az eddig kiesetteket, és miért éppen azok maradtak bent, akik. Némedi Mari színésznő – akit négy évvel ezelőtt Magyar Toleranciadíjra jelöltek – úgy fogalmazott, hogy nem a tolerancia a döntő, mivel a műsor a humorra és a szórakoztatásra épül. “Nemcsak humorosnak kell lenni, hanem egy kicsit bolondnak és áskálódónak is. Mind a három nagyon fontos, és ha valaki valamelyikben elveti a sulykot, akkor az már nem működik.”

Amennyiben a színésznőnek van igaza, akkor az nyeri meg a játékot, aki a legjobban hozza az udvari bolond figuráját. Ha viszont marad a jól bevált recept, akkor Madár kaphatja a koronát, mivel ő volt a legkiegyensúlyozottabb és legbarátságosabb dzsungellakó.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top