TV-sztárok

Lebukott Istenes Bence és Csobot Adél

Titokban várta Csobot Adél Istenes Bencét a szombat esti X-Faktor adása után – írja a Blikk.

Különös dolog történt a szombati X-Faktor élő műsora után. Csobot Adél a műsor végén látványosan elköszönt Istenes Bencétől, hazament barátnőjével, majd két órával később újra feltűnt a stúdió előtt. Megvárta a műsorvezetőt, majd feltűnésmentesen követte őt, és beült mellé az autójába. Ezek után együtt távoztak, miközben az énekesnő táskájával takarta arcát, nehogy fotó készülhessen róluk.

Tavalyi szakításuk óta Istenes Bence magánéletét nem könnyű nyomon követni. Nem elég, hogy Csobot Adéllal se veled, se nélküled kapcsolatban próbálnak hol elszakadni egymástól, hol újra kibékülni, Tóth Gabival is többször látták félreérthetetlen szituációban. Akkor azt nyilatkozta a műsorvezető, hogy nincs komoly kapcsolata.

A Blikk szerette volna megtudni, mi szükség volt a titkolózásra, ám a fiatalok nem kívánták megmagyarázni a történteket, és hogy milyen érzelmi szálak kötik őket egymáshoz.

Az Istenes Bencéről készült képgalériánkat itt tekintheted meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top