Sztárok

Összebalhéztak az X-Faktor mentorai

Szombat este kisebb konfliktus alakult ki az X-Faktor ítészei között. Az ok: az egyik versenyző, Benji.

Pontosabban a produkciója. A tizenhat éves fiúnak amúgy sem volt könnyű estéje szombaton, hiszen az adás első felében – három másik versenyzővel együtt – még azért küzdött, hogy egyáltalán előadhassa a dalát a színpadon. Ha valaki esetleg nem tudná, a versenytársához közel került Benji tiszta lapot kapott (erről itt írtunk korábban), a nézők pedig végül úgy döntöttek, hogy ő az az egy, aki csatlakozhat a tizenkét döntőshöz. Benji igencsak felfokozott idegállapotban lépett színpadra, a produkciójára ez azonban egyáltalán nem nyomta rá a bélyegét (legalább is szerintem), az övé volt az egyik legélvezhetőbb előadás az este folyamán. Na ezt persze nem mindenki gondolja így (ez a világ rendje, ugye): míg Tóth Gabi elérzékenyült, addig a 25 év felettiek mentora, Little G Weevil éles kritikát fogalmazott meg az értékelésnél.

“Jó volt, de nem volt kiváló. Remélem, elég lesz neked ahhoz, hogy továbbjuss a versenyben, én azért nem estem annyira hasra ettől a produkciótól” – mondta a blueszenész. Az óriásit villantó Tóth Gabinak sem kellett több, rögtön a gimnazista fiú védelmére kelt. “Én nem értelek. Hol jártál G? Talán egy papírgurigán keresztül nézted?” Benji mentora, Alföldi Róbert is dicsérte a produkciót. “Az, hogy kiválóan énekel, az egy dolog, de az a másik, hogy vagy ösztönösen, vagy öntudatlanul, vagy tudatosan, tizenévesen olyan mély dolgokat közöl, amiket nagyon ritkán lehet látni.”

Neked tetszett Benji előadása? Kommentben várjuk a véleményed! A versenytől egyébként végül a Pálinka Republik búcsúzott – a zenekar hétfőn elmeséli a Nők Lapja Cafénak, hogy élte meg az elmúlt időszakot és a kiesést.

Fotó: RTL Klub/Kovács Tamás
Fotó: RTL Klub / Kovács Tamás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top