Sztárok

Az X-Faktorban debütál Szabó Zsófi

Szombat este kiderült a nagy titok, vagyis hogy az RTL Klub mely műsorában láthatjuk majd először háziasszonyként Szabó Zsófit.

Mint ismeretes, a színésznő szeptemberben a TV2-től az RTL Klubhoz igazolt, döntésének hátterében az állt, hogy új kihívások elé szeretett volna nézni. Az RTL Klub rögtön meg is találta egy feladattal, hiszen kilenc hazai híresség mellett ő is szerepet kapott a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! első szériájában, jelenleg az afrikai dzsungelben tengeti mindennapjait. De már nem sokáig, jövő héten ugyanis véget ér az első széria, a celebek pedig hazatérnek. Szabó Zsófinak nem lesz sok ideje kipihenni az elmúlt “nomád hetek” fáradalmait, a hazatérését követően szinte azonnal munkába áll az RTL Klubnál. A 2014-es X-Faktor műsorvezetője, Istenes Bence a tegnapi, első élő show-ban bejelentette, hogy jövő hétvégén már az exőrmester Zsófival is találkozhatnak a nézők a tehetségkutató háttérműsorában, az RTL II-n futó After X-ben.

Az X-Faktorban debütál Szabó Zsófi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top