Sztárok

Éjszakánként zaklatják Kökény Attilát

Egy nő hívogatja minden éjjel Kökény Attilát - az énekes megelégelte a hívásokat, úgy döntött, hogy a rendőrséghez fordul - írja a Blikk.

A Blikk információi szerint a Sztárban Sztár szereplőjének egyetlen nyugodt éjszakája sem volt az utóbbi hetekben. “Három-négy hete magánszámról zaklat egy nő, aki minden éjjel hajnali egy és reggel öt óra között felhív, és beleliheg a telefonba. Eddig még sohasem szólt bele, pedig kértem, hogy árulja el, miért hívogat” – nyilatkozta az ominózus lapnak Kökény Attila, aki – mióta tart az éjszakai telefonálás – csupán megszakításokkal tud aludni.

Nagyon fáradt vagyok. Minden reggel próbálok, van munka bőven, ezért ki kellene pihennem magamat, de így képtelenség. Szerintem meg van őrülve ez a nő” – mesélte feldúltan Attila, akinél betelt a pohár: a rendőrséghez fordul. “Korábban is volt már rá példa, hogy a csajok hívogattak, de őket le tudtam építeni, hiszen beleszóltak a telefonba. A mostani azonban teljesen más eset, hiszen hiába kérem, hogy hagyjon békén, nem ért a szóból.”

Durván zaklatják Kökény Attilát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top