Sztárok

Ennyire paranoiás Katalin hercegné

A Life&Style magazin információi szerint Katalin hercegnő azt feltételezi, hogy valaki a szűk környezetéből szivárogtat ki róla titkokat a sajtónak.

Katalin félelme nem alaptalan, mivel az elmúlt hónapokban többször is lesifotósok vártak György hercegre és dadájára, miközben azok egy londoni parkban sétálgattak, mint bármelyik hétköznapi ember.

“Katalin kissé paranoid ugyan, de most feltehetőleg igaza van. Gyanítja, hogy valaki a palotából szivárogtatja ki az információkat. És úgy döntött, lenyomoztatja az alkalmazottakat, de még a barátait is. Vilmossal együtt kétségbeesetten próbálják kideríteni, hogy ki kémkedik utánuk. Az a tervük, hogy hamis információkat adnak különböző embereknek, amelyik napvilágot lát a sajtóban, tudni fogják, hogy kiben nem bízhatnak meg a jövőben” – írja az amerikai magazin.

Két napja például azt árulta el valaki a fotósoknak, hogy Katalin hercegné és férje orvoshoz mennek. Természetesen le is fotózták az ultrahangos vizsgálatra érkező kismamát.

Ennyire paranoiás Katalin hercegné

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top