Sztárok

Szabó Zsófi 1 napja 9 fotóban

Csörög a vekker, telefon a kézbe, készül a szelfi, és durr: már megy is fel a közösségi oldalakra. Önarckép a tükör előtt, evés, vásárlás, vezetés, edzés, buli közben, na és persze lefekvés előtt. Az RTL Klub új munkatársát, Szabó Zsófit arra kértük, hogy szelfizze végig egy egész napját a dél-afrikai dzsungelkaland előtt.
SZabó Zsófi 1 napja 6 selfie-ben

Jóóóóó reggelt, Magyarország! Szabó Zsófi az utazás előtti napokban még boldogan hódol az egyik legnagyobb trendnek, a “reggeli ágyban szelfinek”. Egyébként ő az egyik olyan híresség, aki bármikor vállalja az arcát smink nélkül – nagy szerencse, hiszen a Celeb vagyok, ments ki innen! ideje alatt semmiféle kenceficét nem használhatnak a szereplők.

SZabó Zsófi 1 napja 6 selfie-ben

Egy gyors készülődés után irány dolgozni. “Sietős selfie” – ezt a címet adta a képnek a nomád körülmények között pihenő Zsófi.

SZabó Zsófi 1 napja 6 selfie-ben

Amióta kiderült, hogy Szabó Zsófi a TV2-től az RTL Klubhoz igazolt, még több teendője van, mint azelőtt: interjúk, fotózások, rendezvények, interjúk. A fotózást mondtam már? Ez itt épp egy címlapfotózás előtti szelfi.

SZabó Zsófi 1 napja 6 selfie-ben

Mindenki nyugodjon meg, Zsófi pontosan tudja, hogy ez a kép az önfotózás egyetlen kritériumának sem felel meg, de – abszolút érthető módon – nem tudta kihagyni. “Mikor hazamegyek átöltözni, egy Süni szalad át előttem a garázsnál :)” Sün Balázs az én garázsom előtt is átszaladhatna, nagy kár, hogy Budapest belvárosában nemigen lehet “összefutni” vele.

Szabó Zsófi 1 napja 9 fotóban

Zsófi és édesanyja, Pálma között mindig is nagyon szoros volt a kapcsolat: anya és lánya minden alkalmat megragadnak arra, hogy együtt tölthessenek egy kis időt. “Hazaugrottam anyukámért – elkísér a nap hátralevő részében és együtt ebédelünk :)”

SZabó Zsófi 1 napja 6 selfie-ben

Hmm… egy kis sült szöcske ebédre… igazán ínycsiklandó. A látszat csal: Zsófi nem ezt fogyasztotta ebédre…

SZabó Zsófi 1 napja 6 selfie-ben

…hanem ezt. “Ebéd anyával : lazacos mozarellás golyó ruccolás krumplipürével és csípős szósszal… Jobban néz ki, mint a szöcske.” Jól tette, hogy kiélvezte a finom falatokat a nagy utazás előtt – mostanában nemigen lát majd ilyen ételt (de még ehhez hasonlót sem). Selfie error.

SZabó Zsófi 1 napja 6 selfie-ben

A 26 éves színésznő korábban meglehetősen kicsapongó életet élt, ám az elmúlt években sokat változott, s búcsút intett a féktelen bulizásnak. Na, ez persze nem jelenti az, hogy olykor-olykor nem jár el szórakozni az éjszakába’. “Benézek a városba. 🙂 Este találkozom pár barátnőmmel.”

Szabó Zsófi 1 napja 9 fotóban

Selfie error – harmadik felvonás. Mi elnézzük ezt a kis hibát Zsófinak, annál is inkább, mert a kép mindenért kárpótol minket: Gyémánt übercuki. “Újra itthon, Gyémánt azonnal el is alszik, soha ne legyen rosszabb napom. Pár nap, és indulok Afrikába… Hiányozni fogsz kiskutyám. Szép álmokat!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top