Sztárok

Halálos fenyegetés miatt retteg Demcsák Zsuzsa

Életveszélyesen megfenyegették Demcsák Zsuzsát – írja a Blikk.

A jelek szerint valaki folyamatosan figyeli Demcsák Zsuzsát, a műsorvezető azt is sejti, ki lehet az. “Minden arra utal, hogy aki kiadta a sajtónak a bevont jogosítványomról szóló információt, régóta figyel engem, sőt talán ismer is. A jelek szerint sokat tud rólam, és ez nagyon megrémiszt” – mondta el Demcsák Zsuzsa a Blikknek. A halálos fenyegetés tényéről azonban sem ő, sem az ügyvédje nem kívánt nyilatkozni.

Csak egy neve elhallgatását kérő ismerőse beszélt az üzenetek tartalmáról: “Zsuzsát megfenyegették, méghozzá nagyon durván. Valaki azt írta neki e-mailben, hogy »meg fogsz dögleni« Bár érthető módon kiborult emiatt, próbálta összeszedni magát. Igazi profiként vezette végig a reggeli műsort, a nézők semmit nem vehettek észre a viselkedésén a történtekből.  Nagyon aggódunk miatta, hiszen annyi őrült van a világban, és nem tudni, az illető komolyan gondolja-e a fenyegetést.”

Halálos fenyegetés miatt retteg Demcsák Zsuzsa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top