Sztárok

Szabó Zsófi kibeszélte Berki Krisztiánt

Szabó Zsófi hosszú idő után először mesélt Berki Krisztiánnal való kapcsolatáról.

A szerdai Celeb vagyok, ments ki innen! adásában volt koronázás (bár nem tudjuk, hogy a parancsnokok mióta hordanak palástot meg koronát, de VV Aurelio esetében már semmin sem lepődünk meg), volt kiesés, a nézők Novák Angélát menesztették a dzsungelből, így aztán ő fürödhetett először meleg vízben, és természetesen volt pletykálkodás is. Na, ezúttal nem az volt a téma, hogy Krasznai Tünde mégis mennyire lóg ki a társaságból, hanem – nem hiszitek el – a TV2 celebje, Berki Krisztián. A szemfülesek az adás utolsó másodperceiben (amikor megmutatják, épp mi történik a táborban) szem- és fültanúi lehettek annak, amint a hungarocell-aranytömböt preferáló celeb egykori kedvese, Szabó Zsófi párkapcsolatukról vall társainak.

“Elmentünk buliba, hazavitt, elnyomta a dumát, hogy ő milyen – nem olyan volt, mint az Édes Életben, adta az úriembert. Nyomta a szöveget nonstop, hogy ő mennyire stílusos, humoros, minden, és tökre előadta magát. És akkor négy hónapig minden napunk fantasztikus volt” – mondta a leváltott diktátor, aki anno még Berki nevét is az ujjára tetováltatta. Aztán le is szedette, amikor vége lett a kapcsolatnak. Reméljük, a csütörtöki adásból még több dolog kiderül, ugyanis a többi táborlakó duruzsolása miatt elég rosszul lehetett hallani Szabó Zsófit.

Szabó Zsófi kibeszélte Berki Krisztiánt

Király L. Norbi év elején hagyta el feleségét, és azóta sem talált új párt. Nem is lesz egyszerű, hiszen a jövőbeni választottnak sok mindent kell elviselnie. További részletek a Hír24 oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top