Sztárok

Vele tölti a hétvégét Berki Krisztián – videó

Berki Krisztián úgy döntött, meglátogatja vidéken dolgozó kolléganőjét, hogy aztán együtt töltsék a hétvégét.

A FEM3 Café egyik műsorvezető párosa, Czippán Anett és Berki Krisztián igencsak közel került egymáshoz az utóbbi hetekben, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy munkaidőn kívül is folyamatos kapcsolatban vannak. Az épp válófélben lévő Anett a hétvégén vidéken dolgozik, ezért négy napon át egyedül lesz – ezt az információt persze megosztotta a hungarocelltömböt vásárló Berkivel, aki ezen felbuzdulva elhatározta, hogy meglátogatja őt. Az Édes Élet nézői a tegnapi adásban – egy tök spontán jelenet keretein belül – végighallgathatták a két fél telefonbeszélgetését, amiből a következő dolgok derültek ki:

1. Czippán nem akarja, hogy Berki utána menjen.

2. Berki hajthatatlan, Anettal szeretné tölteni az estét.

3. Hódi Pamela gyermekének apja nyolc lépéssel jutott el az őt vidékre szállító autóig, ami azért jó, mert nyolcas a karmája..

4. Berki akkor is megtalálná Anettet, ha nem tudná, épp hol tartózkodik – az FBI sokat veszít azzal, hogy nem alkalmazza “a berkit”, nyilván drasztikusan csökkenne a körözések száma.

Hódi Pamela is látta az említett videót, a jelek szerint finoman szólva sem örül annak, hogy a műsorvezetők együtt bandáznak. “Mindent és mindenkit eltiporva! Gratulálok Nektek »munkatársa«! – olvasható a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben – az idézőjelekből akár azt is gondolhatnánk, hogy a két fél között több van, mint szimpla kollegiális-baráti viszony. Ki tudja…

Ha csak egy spontán videót nézel meg ma, ez legyen az:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top