Sztárok

Nem tér vissza az X-Faktorba Csobot Adél

Csobot Adél a közösségi oldalán véget vetett a találgatásoknak, és elismerte, hogy nem tér vissza a képernyőre.

Az utóbbi hónapokban többször felröppent az a pletyka, hogy Csobot Adél nem kap szerepet a 2014-es X-Faktorban, ezt azonban sem a csatorna, sem a szuperdögös énekesnő nem erősítette meg – egészen idáig. Az Őrült Nők Ketrece című darab szereplője ugyanis a minap, az egyik rajongója kérdésére elárulta, hogy idén bizony nem ő vezeti a tehetségkutató háttérműsorát, az After-X-et.

Adél kommentjéből nem derül ki, mi az elválás oka, ahogy az sem, hogy az RTL Klub vagy ő határozott úgy, hogy nem tér vissza a képernyőre. Az említett bejegyzéshez csatolt fotón Istenes Bence volt kedvese ismét új külsőt villantott, a képen már új frizurával látható – a változás ezúttal nem olyan drasztikus mint korábban, de nekünk, ahogy a nagyon rövid haj, úgy ez a hajviselet is kifejezetten teszik.

Gáspár Győző elképesztő dolgot művelt barátaival – a Hír24 cikkéből kiderül, ez alkalommal mit csinált az Édes Élet szereplője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top