Sztárok

Sohasem volt még ilyen szexi Penélope Cruz – fotó

Az Esquire magazin idén is megválasztotta a ma élő legszexibb nőt: Penélope Cruz győzőtt.

A függőségéről valló spanyol színésznő olyan neveket utasított maga mögé, mint Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, vagy épp Orlando Bloom exneje, Miranda Kerr. A “Legszexibb Nő” választást az Esquire magazin tartotta meg, a győzelem kapcsán gyorsan meg is interjúvolták a kétgyermekes édesanyát, és hát persze ő is szerepel a lap aktuális címlapján. “Tizenévesen és a húszas éveim elején nagyon kemény lapokat osztott az élet, valahogy volt egyfajta vonzalmam a nagy drámák iránt” – nyilatkozta a lapnak a kismamaként is csodaszép színésznő, aki egyébként igencsak sokat mutatott magából a címlapfotózáson. Az említett képen mélyen dekoltált, fekete egybe részes fürdőruhát visel, és persze rendkívül csábos az arckifejezése.

Az magazin tavaly Scarlett Johansson színésznőt, 2012-ben Ashton Kutcher gyermekének anyját, Mila Kunist, 2011-ben pedig Rihannát választotta a legszexibbnek.

Penélope Cruz az Esquire magazin címlapján
Penélope Cruz az Esquire magazin címlapján

Galériánkban überszexi színésznőt, édesanyát találsz:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top