Sztárok

Második gyermeke születése után is nyitott házasságban él Hujber Ferenc

Hujber Ferenc őszintén mesélt a magánéletéről ráckevei fellépésén, ahol kényes témák is előkerültek – írja a Bors.

Nemrég született meg a színész és felesége második gyermeke.  Hujber szombaton egy ráckevei szállodában lépett fel, ahol finomkodás nélkül válaszolt a műsorvezető kérdéseire – tudta meg a Bors a helyszínen készült hangfelvételről és egy néző beszámolójából.

Hujber véleménye megosztotta a közönséget. Szó esett a Hujber szerint felesleges udvariasságról és az igazmondásról is. A legérdekesebb rész talán mégis az volt, amikor a színész a házasságáról beszélt. “Igen, nyitott kapcsolatban élek a feleségemmel. Még most is, hogy van családom.Nekem erről van egy véleményem, amit a világ nagy része nem oszt. Borzasztóan családcentrikus és mérhetetlenül konzervatív ember vagyok. Tizenegy éve házasságban élek a feleségemmel, nem pedig élettársi kapcsolatban, és ehhez ragaszkodom.”

Arról is meglepő módon nyilatkozott, hogy csalta-e már meg a feleségét. “Az én univerzumomban soha az életben nem csaltam meg a feleségemet. Hogy létesítettem-e más nőkkel szexuális kapcsolatot? Igen. De soha az életben nem csaltam meg a feleségemet, azt gondolom, hogy mindig is hű voltam hozzá, és hű is maradok. Nincs olyan szó, hogy megcsalás…” – szögezte le, és azt is hozzátette, hogy Cynthia tisztában van a hitvallásával, és természetesen ő is le szokott feküdni más férfiakkal.

Második gyermeke születése után is nyitott házasságban él Hujber Ferenc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top