Sztárok

Éles kritikát fogalmazott meg Bárdos András

Bárdos András legújabb blogbejegyzésében arról elmélkedik, hogy vajon a szókimondás vagy a tapintat a fontosabb.

Mint arról korábban beszámoltunk: Bárdos András éles kritikával illette az RTL Klubot, amiért a műsoraikban celofánembereket szerepeltetnek. A csatorna programigazgatója, Kolosi Péter ezen felbuzdulva szereplési lehetőséget ajánlott neki a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájában, mondván: András bebizonyíthatja, hogy nem celofánembereknek is helyük van egy ilyen jellegű műsorban. A Hír24 híradós igent mondott a felkérésre, hamarosan utazik Dél-Afrikába 9 celebtársával. Blogjában folyamatosan beszámol arról, mit szól az első szériához – most épp a szókimondás-tapintat témaköre került terítékre.

“És ezzel nincs vége. Gáspár Lászlót egy koporsóba fektették és patkányokat engedtek rá.
Amikor megláttam, elborzadtam: miért kell ezt emberekkel csinálni? Miért kell gilisztaturmixot löttyinteni meglett asszonyok képébe, ha tudják a választ egy buta kérdésre, ha nem?

Miért kell ezt így?

Nagyjából minden ország túl van ezeken a vitákon, ahol a műsort sugározták. És a többség meg is nyugodott, van ilyen, sokan élvezik, meg aztán nem ez a baj, hanem az ebola.
De ennél többről van szó.
Belépünk egy új, egy titkok nélküli világba.”

A teljes bejegyzést ide kattintva elolvashatod.

Éles kritikát fogalmazott meg Bárdos András

Bálint Antónia egy időre búcsút inthet politikai törekvéseinek. A Hír24 cikkéből kiderül, hogyan fogadta Bálint Antónia, hogy nem ő nyert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top