Sztárok

Szabályt szegett, büntetést kap VV Aurelio

VV Aurelio mostanra már minden bizonnyal megbánta tettét.

Az éhség nagy úr, jól tudják ezt a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! első szériájának szereplői is, akik immáron hetedik napja tartózkodnak a dél-afrikai dzsungelben. Mostanra mindnyájan rádöbbentek, hogy nomád körülmények között élni nem olyan nagy móka, főképp úgy, hogy az embernek rizsen és vízen kell tengetnie a mindennapjait. A leggyengébb láncszem egyértelműen VV Aurelio, a bátorságpróba hőse nehezen uralkodni magán, az éhség pedig péntek estére felülkerekedett rajta. Vázoljuk a sztorit: a táborlakók nemrég azt a feladatot kapták, hogy viseljék gondját két malacnak, Hurkának és Kolbásznak. A két kis malac emberi táplálékot eszik – banánt, almát, mogyorót –, ebből azonban a táborlakók semmit sem fogyaszthatnak el, mindent az állatoknak kell adniuk.

Szabályt szegett, büntetést kap VV Aurelio

Péntek este áramszünet volt a táborban, Aurelio pedig kapva kapott az alkalmon és – Dudás Mikivel közösen – megkopasztotta (székelyesen mondva: megriasztotta) a malacok ételkészletét. A két fiú nagyon okosan azt gondolta, hogy ha bedobják a malacokhoz az almacsutkát, senki nem jön rá a tettükre, de nem így történt. Sőt: óriási botrány robbant ki, mindenki mindenkivel veszekedett, végül Szabó Zsófi csitította le a meglehetősen mérges celebeket. (Ide kattintva megnézheted a történteket.) Az incidensnek természetesen következményei lesznek – a vasárnapi adásból kiderül, hogyan és miként bűnhődik tettéért Aurelio és Miki (és talán a többi 8 celeb is).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top