Sztárok

Kiderült: ekkor kerül vissza a képernyőre a Szulejmán

Folytassuk a vasárnapot egy jó hírrel: megvan a pontos időpont, amikor a rajongók újra láthatják a Szulejmánt az RTL Klub képernyőjén.

Az idejét sem tudjuk megmondani, mikor váltott ki akkora visszhangot egy sorozat lekerülése a képernyőről, mint a Szulejmán esetében. Az RTL Klubon futó sorozatnak óriási sikere van, és amikor kiderült, hogy – a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! miatt – egy időre leveszik a műsorról, a legfanatikusabb rajongók még tüntetést is képesek voltak szervezni a csatorna székháza elé.

A tüntetés végül elmaradt, az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter pedig a Fókuszban üzent a Szulejmán-fanoknak. Azt eddig is tudni lehetett, hogy a sorozat novemberben kerül vissza a képernyőre, ám a pontos időpont nem volt publikus (bár, ha valaki rászánja az időt, biztos ki lehetett volna sakkozni) – legalább is ez idáig. A SorozatWiki oldalon bukkantunk rá a hiánypótló információra, miszerint november 19-e lesz az a jeles nap, amikor “felébrednek” a törökök (a jelenleg futó reklámban olyan képkockák vannak összeválogatva, ahol alszanak a szereplők).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top