Sztárok

Milliókat kaszál Majka

A Blikk információi szerint Majka év végéig legalább 15 millió forintot keres.

Még mindig tarol Majka: a valósásgshow-hősből lett rapper–műsorvezető a Blikk értesülései szerint az összeg kétharmadát a TV2-s műso­raiért teszi zsebre. Mint ismeretes: Majoros Péter jelenleg a Sztárban Sztár című műsorban szerepel, ahol is ítészként van jelen, október 26-tól pedig Ördög Nóra műsorvezetőtársaként vezeti majd a Rising Start.

Milliókat Kaszál Majka

A lap információi szerint Majka a Sztárban sztár zsűritagjaként alkalmanként csaknem 400 ezer forintot kap, vagyis a nyolc adással több mint 3 millió forintot kaszál, a Rising Star és a tehetségkutató háttérműsorának vezetéséért 8 millió forint üti a markát. “Nagyon jól működik a képernyőn, a Sztárban sztár zsűritagjaként is minden héten felkészülten érkezik, a Rising Starra pedig már most gyakorol. Fontos ez a számára, és azt se felejtsük el, hogy a képernyős szereplés fellépéseket is hoz neki” – mondta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő személy. A TV2 nem kívánta kommentálni a Blikk értesüléseit, Majkát pedig lapzártáig nem érték el. Az ózdi énekes nagy árat fizet az elfoglaltságaival, hiszen alig látja a párját, Hajnit és közös gyermeküket, Mariánt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top