Sztárok

Csalódott celebtársaiban Szabó Zsófi – videó

Kellemetlen és egyben váratlan meglepetésben volt része Szabó Zsófinak.

A 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! első szériájának szereplője – aki a kiutazás előtt így búcsúzott el a rajongóitól – rádöbbent, hogy nem minden/mindenki az, aminek/akinek látszik. Csütörtökön Szabó Zsófi és A konyhafőnök című tehetségkutatóból (?!) megismert Fördős Zé mentek kincsvadászatra (egy gumikacsákkal teli tóban kellett megküzdeniük a kincsesládát nyitó kulcsért), mindeközben a másik nyolc, táborban maradt celeb levelet és egy tábla csokoládét kapott a műsor készítőitől. A levélben az állt, hogy vagy megeszik nyolcan a csokoládét, vagy megvárják vele a kincsvadászokat, utóbbi esetben azonban ők nem nyomhatják fel a vércukrukat (legalábbis csokival nem).

Csalódott celebtársaiban Szabó Zsófi - videó

A többség (értsd: mindenki) úgy döntött, hogy a cukorpótlás nem várhat, neki is estek a csokinak, közben a kincsvadászok tették a dolgukat a tábor területén kívül, szépen megtalálták a kulcsot, és még a tóparton kinyitották a ládát. A ládába ragasztott levélen ugyanaz állt: vagy megeszik ott helyben a csokit, vagy elviszik, de akkor ők nem ehetnek belőle. Zsófiék az utóbbi mellett döntöttek (ezzel meg is nyerték az erkölcs és jellem című képzeletbeli játékot), vitték a szajrét, nagy volt az öröm, a táborba érve azonban – amikor megtudták, hogy a többiek is kaptak csokit, és jól befalták – lefagyott a mosoly az arcukról. “Megjövünk a nagy kincsvadászatból, küzdünk azért, hogy hozhassunk valamit a többieknek, és akkor azt kapod, hogy ők egyébként kaptak valamit, amit megettek. Rosszulesett, hogy megették.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top