Sztárok

Gyomorforgató próbatételt kellett kiállnia Szabó Zsófinak

Szabó Zsófi és Fördős Zé gusztustalan bátorságpróbán vett részt.

Nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy a szombati volt a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! eddigi legundorítóbb bátorságpróbája. Még a tévékészülék előtt ülve is felfordult a gyomrunk a látottaktól, el sem tudjuk képzelni, hogy a Krasznai Tündét kiosztó színésznő és A konyhafőnök zsűritagja hogyan volt képes végrehajtani a feladatot.

A két műsorvezető, Sebestyén Balázs és Vadon János egy afrikai étteremben látták vendégül a két celebet, akiknek mindenféle undorító állatot kellett elfogyasztaniuk – nyersen, vagy épp sült formában. Volt struccvelő, sült kabóca, sült féreg, tehát minden, amitől az átlagember – tök jogosan – undorodik. Szabó Zsófiék hősiesen helytálltak, 6 csillagot gyűjtöttek a feladat során – szerintünk ez szép teljesítmény, tekintve a próba nehézségi szintjét, ami egy tízes skálán tizenötös. Amint felkerül a videó az RTL Klub honlapjára, frissítjük cikkünket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top