Sztárok

Eltűnt édesanyját keresi Görög Zita

Görög Zita ma hajnalban írta ki Facebook-oldalának üzenőfalára, hogy az édesanyját egy hete nem találja. Arra kéri a környéken élő rajongóit, hogy járjanak nyitott szemmel.

Az Édesanyámat egy hete nem találjuk! Kérlek, segítsetek! Rónai Juditnak hívják! Óbuda és Zugló környékén járjatok nyitott szemmel! Valószínűleg fekete zakót és nadrágot visel, egy régi rózsaszín táskával. 175 cm magas, molett testalkatú. Mindenkinek nagyon köszönöm!”

Eltűnt Görög Zita édesanyja!

Egyelőre nem találtuk nyomát, hogy Rónai Juditot hivatalosan keresné a rendőrség, a police.hu-n nincs a körözés alatt álló eltűnt személyek listáján. Reméljük, hogy a közösség erejével sikerül megtalálni az eltűnt édesanyát.

**UPDATE**: Megvan Görög Zita édesanyja, Zita minderről maga számolt be a közösségi oldalára felkerült legújabb bejegyzésben: “Meglett az anyukám! Nagyon nagyon nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét ,támogatását! Sajnos pár hete elvesztette az állását, s mivel nem talált még újat, elkeseredett. Senkinek nem kívánom az elmúlt napok aggódását! Erőt, kitartást kívánok azoknak akik a szeretteiket keresik! Veletek vagyok!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top