Sztárok

Így vigasztalódik Varga Viktor

Varga Viktor hamarosan világ körüli útra indul – de nemcsak erről mesélt nekünk, hanem arról is, mit szól ahhoz, hogy volt kedvese, Cintyha belefogyott a szakításba.

Egy szakítást mindenki másképp dolgoz fel: van, aki magába fordul, van, aki a barátaira támaszkodik, és van Varga Viktor, aki önmarcangolás helyett inkább a jövőre koncentrál. Az énekes lapunknak elárulta, hogy úgy érzi, napról napra közelebb kerül ahhoz, hogy feldolgozza a Cinthya Dictatorral való szakítását. Varga Viktor és kedvese néhány héttel ezelőtt döntött a szétválás mellett, az énekes  most legénylakásban él.

“Muszáj elfoglalnom magam, mert különben nagyon szenvednék, legalább annyira, mint Cinthya. Nem akarok ilyen példát mutatni, azt szeretném, hogy az emberek lássák, hogyan lehet lekötni magunkat egy szakítás után, hogyan lehet elterelni a gondolatainkat más irányba. Na most már, én ezt úgy teszem, hogy csinosítgatom a lakásomat: az összes benne található bútort én készítem kézzel” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Varga Viktor, aki legutóbb egy asztalt faragott, méghozzá egy zongora belsejéből. Újból festőecsetet ragadott, a régebbi, Cintyhával közös múltjára emlékeztető képeket pedig elárverezi. Viktornak a rengeteg munka is sokat segít abban, hogy túllépjen a múlton: újra elkezdett forgatni az Édes Életben, mindemellett folyamatosan fellépésekre jár, ráadásul hamarosan világ körüli útra indul.

Világgá megy Varga Viktor

Néha úgy érzem, hogy jó lenne elvonulni egy kis időre, olyan jó lenne, ha lenne mondjuk két nap szünetem, de ezt is megoldom, ugyanis – most, hogy így egyedül maradtam – nekivágok a világnak. Január tizenötödikén indul a gépem, egy hátizsákos nomád túra keretein belül egy hónapot fogok a világ különböző pontjain eltölteni.

Végül az elmúlt napok történéseivel kapcsolatban (miszerint Cinthya belefogyott a szakításba, s most már mindössze 39 kilót mutat alatt a mérleg) is megosztotta a gondolatait. “Maximum pár kilót fogyott, ami látszik rajta, az az, hogy meg van gyötörve, szerintem kissé túl van játszva ez a dolog, de ez nem az én dolgom. Cinthy segít abban, hogy fel tudjam dolgozni a szakítást, ugyanis hiába beszéltük meg, hogy csak jót mondunk a másikról, ő két hét után felrúgta ezt” – zárta beszámolóját a VARGA BANDA alapítója.

 Az 5 éves Medgyesy Mimi és a 13 éves Mozsári Lolita is szép eredményt hoztak haza a Little Miss World világversenyről. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top