Sztárok

Ördög Nóra és Majka együtt vezetik a Rising Start

Meglepő párosítás: Ördög Nóra oldalán debütál Majka a Rising Star műsorvezetőjeként.

Hónapokkal ezelőtt már felröppent a pletyka, hogy a TV2 új tehetségkutatóját az RTL Klubtól a TV2-höz igazoló Ördög Nóra Majkával együtt vezeti majd. Az érintettek ezt akkor még cáfolták, a műsor indulása előtt pár héttel azonban már hivatalos: az ózdi hős lesz a kétgyermekes anyuka műsorvezetőtársa. Ráadásul a rapper nemcsak az élő show-ban tűnik majd fel, de a Rising Star Super TV2-n jelentkező háttérműsorát is ő vezeti majd.

“Nagyon boldog vagyok, hogy a TV2 engem választott, és én lehetek a Rising Star egyik műsorvezetője. Ez egy teljesen új feladat, új kihívás nekem. Bele is néztem pár külföldi adásba, alig várom, hogy elkezdjünk dolgozni” – mondta Majka.

Ördög Nóra és Majka együt vezetik a Rising Starst

A közös munkát Ördög Nóra is nagyon várja. “Érdekes és nagyon izgalmas párosítás ez, aminek én kifejezetten örülök. Várom, hogy Majka laza személyisége mit fog belőlem kihozni. Úgy gondolom, hogy nagyon illik a Rising Star frissességéhez, újszerűségéhez, és biztos vagyok benne, hogy mellette a nézőknek én is egy újabb, lazább oldalamat tudom majd megmutatni” – árulta el a műsorvezető.

Október 26-án, a Sztárban Sztár döntője után indul a Rising Star. A show első két epizódjában zajlik az énekesek kiválasztása, november 2-án pedig bemutatkozik a műsor egyik leglátványosabb eleme, a gigantikus ledfal is. Ebben az epizódban mutatják be továbbá, hogy a műsorhoz kapcsolódó applikáció segítségével, miként tud a néző a későbbiekben beavatkozni az énekesek sorsába. A Rising Star nagyszabású, élő show-műsorai november 9-én indulnak.

VV Zsófi világosabb és rövidebb frizurára váltott. Éppen most, mikor párja a dzsungelben Szabó Zsófival barátkozik. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top