Sztárok

Exfeleségével ünnepelt Ashton Kutcher

Demi Moore is részt vett exférje, Ashton Kutcher kislányának áldási ceremóniáján.

Mindez csupán csak azért érdekes, mert a szerelmespár anno, 2013-ban, a válásukat követően nem épp a legjobb viszonyban vált el. Demi Moore sokáig képtelen volt feldolgozni, hogy zátonyra futott a több mint nyolcéves kapcsolata, most azonban úgy tűnik, hogy véget ért az önmarcangolás, s már nyoma sincs a haragnak – ennek ékes bizonyítéka, hogy elfogadta Ashton Kutcher és kedvese, Mila Kunis meghívását a Kabbalah ünnepségre, ahol a pár nemrég született kislányát, Wyattet áldották meg.

Exfeleségével ünnepelt Ashton Kutcher

A ceremónia egyik résztvevője a The Sun újságnak elárulta, hogy a korábban egyik gyermeke exével kavaró Demi nem egyedül érkezett az eseményre, magával vitte két lányát, Rumert és Tallulaht is. Az eljegyzés hírére meglepően reagáló színésznő állítólag nemcsak hogy gratulált a párnak a gyermekhez, de a karjaiba is vette a szeptember 30-án született kis Wyatt Isabelle-t. A történtek arra engednek következtetni, hogy az ötvenegy éves hollywoodi híresség végleg lezárta a múltja ezen részét, s jó viszonyt kíván ápolni exférjével, valamint annak új párjával.

S bár a legtöbben elzárkóznak attól, hogy a szakítást/válást követően továbbra is kapcsolatban maradjanak egykori szerelmükkel, addig Demi híresen jóban maradt az exeivel: volt férjével, Bruce Willisszel például napi kapcsolatban vannak, és három közös gyermekükkel kapcsolatos minden fontos kérdésben közösen döntenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top