Sztárok

Itthon mindenki azt találgatja, mi van Aurelio és Szabó Zsófi között

Sarka Kata szerint a barátságon kívül semmi más nem alakulhat ki Szabó Zsófi és Aurelio között.

Hamar egymásra hangolódott a Celeb vagyok, ments ki innen! két sztárja, Szabó  Zsófi és Aurelio – írja a Bors. A színésznő kedves fiúnak tartja a ValóVilág győztesét, aki már az első este betakargatta őt. A szőkeség ezt az öltözködésben való segédkezéssel viszonozta másnap a bátorságpróba előtt.  Aurelio barátnője VV Zsófi egyelőre nem féltékeny. “Most azért legyek féltékeny, mert szóba áll a táborban lakó csajokkal? Semmi nincs köztük, látom, csupán arról van szó, hogy váltottak néhány szót. Szerintem az emberek többet látnak ebbe bele, mint ami, sokan félreértik Aureliót. Ő mindenkivel közvetlen, így Zsófival is. Nem vagyok féltékeny.” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Zsófi szerdán.

Míg a Bors információi szerint az itthon maradtak közül sokan azt kérdezik, mit akarhat Zsófi Aureliótól, addig Sarka Kata szerint nem alakul semmi köztük. “Egyáltalán nem az esete Aurelio, egyszerűen elképzelhetetlen, hogy barátságon kívül bármi más kialakuljon köztük.  Zsófi egyáltalán nem ismeri ezt a fiút, mert soha nem látott egyetlen ValóVilág részt sem. Mondjuk úgy: tiszta lappal indul nála a fiú. A reptéren találkoztak életükben először” – mondta el Hajdú Péter felesége a Borsnak.

Szabó Zsófiról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top