Sztárok

Ezért nem szeret egyedül lenni Liptai Claudia – videó

Liptai Claudia nehezen viseli az egyedüllétet – legalábbis ha a műsorvezetésről van szó.

A Sztárban Sztár második évadának zsűritagja ma reggel a TV2-n futó Mokka című műsorban vendégeskedett, ahol új műsoráról, a Bumm!-ról mesélt (amit egyébként Kasza Tibivel közösen vezet), a téma kapcsán pedig elárulta, hogy bizonyos csapatok sikertelensége igencsak megviselte. “Volt olyan komoly érzelmi bumm – amikor nem nyert egy csapat –, hogy elkezdtem sírni” – mondta Liptai. A nyártól dögös fotóval búcsúzó műsorvezető a beszélgetés közben arra is kitért, hogy a forgatások alatt igencsak egymásra találtak Kasza Tibivel. “Én párban szeretek dolgozni, az interakció nagyon fontos számomra. Tibi egy hihetetlen jó munkabírású, kedves, nagyon rendes és tényleg egy nagyon jószívű ember, volt, hogy főzött nekem.”

A teljes beszélgetést – amelyből az is kiderül, mi volt legnehezebb a forgatásokon a szerelmét nyilvánosan is felvállaló Liptai Claudia számára – itt visszanézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top