Sztárok

10 kegyetlenül vicces videó a szülinapos Matt Damonról

Még a saját környezetvédői munkájából is előszeretettel csinál viccet, szerelmet vall egy WC-kagylónak, tökéletesen utánozza Matthew McConaughey-t és a showman Jimmy Kimmellel való műbalhéjánál nincs viccesebb dolog Hollywoodban. A legpoénosabb videóival kívánunk boldog szülinapot a 44 éves Matt Damonnak!

Ő Matthew McConaughey legtehetségesebb utánzója

Fiatal, kezdő színészként sokat lógtak együtt, és jól ismerik egymást, így nem csoda, hogy Damon tökéletesen hozza kollégája texasi akcentusát és a hanglejtését is, a jellegzetes szóhasználatáról nem is beszélve. Ezt párszor már volt alkalma megmutatni David Letterman műsorában.

Megdobálták egy rádióműsorban

Matt szinte minden hülyeségre kapható. Egy angol rádióműsorban például az volt a feladata, hogy minél több filmjét felsorolja, miközben a stáb mindenféle tárgyakat vagdos hozzá.

Szerelmet vall a WC-kagylójának

Matt Damon szívügye, hogy minden embernek jusson tiszta ivóvíz szerte a világon, és ezért bárhol hajlandó felszólalni, sőt a nemes ügy érdekében akár hülyét is csinál magából. Ebben a videóban például a spórolás érdekében fájdalmas búcsút vesz a WC-kagylójától, pedig nagyon szereti.

Ice Bucket Challenge – Egyenesen a WC-ből

Bár a jeges vödrös kihívás hivatalosan az ALS betegség elleni küzdelemről szólt, Damon ebbe is belekeverte az ivóvíz védelmét, és spórolásból inkább a WC-jéből merített vizet önmaga leöntéséhez, bár ezt a felesége elég gusztustalannak találta.

Legszívesebben a barátait szívatja

Ben Affleckkel köztudottan a legjobb barátok, mostanság mégis feltűnően keveset mutatkoznak együtt, de egy nemes cél – a jótékonyság – érdekében azért összefogtak egy közös videó erejéig. Ahhoz képest, hogy a videó adakozásra biztat, nagyon jópofa, ráadásul Damon és Affleck végig egymást szívatják benne.

A legviccesebb beugrás

Damon legyen bármekkora sztár, sosem érezte “rangon alulinak” beugrani egy-egy aprócska szerepbe. Ilyen volt az Euro-túra izomagy csávója, aki lenyúlja a főhős, Scotty barátnőjét, majd egy házibulin a srác hallatára arról énekel, hogyan feküdt össze a lánnyal. A dal címe stílusosan: Scotty Doesn’t Know.

Matt Damon, a szexkirály

Egyértelműen a Scotty Doesn’t Know inspirálta Damon legviccesebb show-béli megjelenését, amiben Sarah Silverman komikusnő az akkori pasija, Jimmy Kimmel show-jában dalban vallotta be poénból, hogy rendszeresen összefeküdt Matt Damonnal. A frenetikus videokliphez Damon is lelkesen asszisztált, amivel kezdetét vette Hollywood legszórakoztatóbb műbalhésorozata, aminek még ma is érezhetjük utóhatásait.

Édes a bosszú

Kimmel többször visszavágott Damonnak. Egyszer azzal, hogy egy klipben mesélte el, hogy lefeküdt legjobb barátjával, Ben Affleckkel, aztán többször is meghívta a show-jába, de nem hagyott neki időt. Az egyik legújabb eset, amikor év elején Kimmel meghívta a Műkincsvadászok teljes sztárgárdáját a műsorba, de Damont végig ignorálta, majd egy fiktív tűzre hivatkozva idő előtt abbahagyta a műsort.

Jimmy Kimmel elrablása

Damon a megaláztatásait nem hagyhatta annyiban, ezért egy ízben elfoglalta a show-t, és egy csomó sztár gratulált neki e nemes tettéhez.

Matt Damon szerepében – Jimmy Kimmel

Ebben az adásban történt az is, amikor Damon elmesélte, hogy Kimmel csak azért utálja őt, mert valójában színész akar lenni, de ő az összes szerepet elhappolta előle. Ekkor egy fantasztikus összeállításban bejátszották Kimmel castingos próbálkozásait Matt Damon szerepeivel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top