Sztárok

Aurelio, a dzsungel hőse

A VV6 győztesének kellett kiállnia az első bátorságpróbát a Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik évadában. Senki nem várt tőle sokat, így annál nagyobb volt a meglepetés.

Már eddig is a táborlakó lányok egyik kedvence volt a helikopterezésnek új értelmet adó Aurelio, aki az első bátorságpróba után végképp belopta magát társai szívébe. Aki nézte a VV6-ot, de még aki nem, nagy valószínűséggel az is tudja, hogy mekkora hisztirohamot kapott anno a villa falai között az olasz származású srác, amikor csodabogár Simon egy mikroszkopikus méretű, gyufásdobozba zárt pókkal “rémisztgette”. A bátorságpróbán épp ezért nem vártak tőle sokat sem társai, sem a műsorvezetők, sem mi, nézők.

Ám Au kellemes csalódást okozott: halált megvető bátorsággal nyúlt be a bogarakkal, csúszómászókkal, sőt pókokkal teli dobozokba, hogy minél több csillagot szerezve juttassa élelemhez társait. Fóbiáját dalba szedve próbálta leküzdeni: semmi pánik, nem harap meg, Aureliót nem bántja a pók, Istenem, mindjárt elájulok – dalolászta undorában, ám a jelek szerint a taktika bevált, ugyanis nyolc csillaggal tért vissza a táborba, ahol az ünneplés sem maradt el: Bódi Sylvi hatalmas öleléssel fogadta, Gáspár Bea pedig ujjongva sikítozott örömében. Teljesítményét még világbajnok bokszolónk, Madár, és világbajnok kajakozónk, Dudás Miki is elismerően nyugtázta.

Megnézem
Összes kép (1)

Győzike nagy visszatérése az Édes Életbe máris olyan aranyköpéseket eredményezett, amit még most sem hiszünk el. Csak saját felelősségre! Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top