Sztárok

Szabó Zsófi és Bódi Sylvi kebelbarátnők lettek – fotó

Hiába, egy jó fotós pontosan érzi, mikor kell kattintani a gépét. A Celeb vagyok, ments ki innen! fotósának köszönhetően vicces képre bukkantunk.

Hétfő este belakták az afrikai Kruger Nemzeti Park területére telepített tábort az RTL Klub dzsungellakói. Ám előtte még volt alkalmuk megmártózni a kényelemben, az egynapos út végén ugyanis egy luxusszállodában hajthatták álomra a fejüket. Kihasználva az önkéntes száműzetésük előtti utolsó pillanatokat, még pezsgőztek, és megmártóztak a luxusszálloda medencéjében. Bódi Sylvi és Szabó Zsófi már a repülőút alatt hamar egymásra talált, a műsor fotósának köszönhetően pedig úgy tűnik, a medence partján is alaposan szemügyre vették egymást. A fotót elnézve már most kijelenthetjük: igazi kebelbarátnők.

A képaláírást pedig ezúttal a ti fantáziátokra bízzuk!

Fotó: RTL Klub/Celebvagyok
 
Harsányi Levente napokig titkolta második gyermeke világrajöttét; a kis Lilla Boglárka már október 2-án reggel megszületett. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top