Sztárok

Szelfiző celeb vagyok, ments ki innen! – galéria

Csütörtök délután elutaztak Afrikába a Celeb vagyok, ments ki innen! első szériájának szereplői, akik a közel 24 órás út alatt igencsak összebarátkoztak. Szabó Zsófi például VV Aurelio mellett ült a repülőn.

Mint arról csütörtökön mi is beszámoltunk: a Szabó Zsófi, Bódi Sylvi, Krasznai Tünde, Novák Angéla, Gáspár Bea, Fördős Zé, Erdei Zsolt, Gáspár Laci, Dudás Miklós és VV Aurelio alkotta csapat a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről indult, és párizsi átszállással jutott el Johannesburgba (ahonnan egyébként még vagy 4 órát kellett buszozniuk a tábor helyszínére). Lehet, naivak vagyunk, de mi azt gondoltunk, hogy sem felhajtás nem fogja övezni a celebek indulását, sem pedig szelfiáradat nem lesz a közösségi oldalakon, hanem szépen csendben kimennek Dél-Afrikába.

Hát nem így történt, ezzel nincs is semmi gond egyébként, örülünk neki, hogy tartalmasan töltötték az egynapos utat, abba viszont elég kemény belegondolni, hogy anno, a 2008-as szériánál még minden mennyivel másabb volt. Kezdjük ott, hogy fogalmunk sem volt arról, hogy mikor és kik indulnak a dzsungelbe, a műsor első adását nézve hullott csak le a lepel. Na és akkor azt nem is említettük, hogy a szelfi mint trend (ja és mint fogalom!) sem létezett, tehát celebjeinknek eszükbe sem jutott végigönfotózni a repülőutat. Régen minden jobb volt? Vagy most jobb minden? Mi még gondolkodunk, de ti, kedves olvasók írjátok meg bátran kommentben.

 Galériánkban megtekintheted, hogyan szelfizték végig a cirka 24 órás utat celebjeink:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top