Sztárok

Kylie Minogue személyesen üzent Dukai Reginának

Kylie Minogue személyesen üzent Dukai Reginának, aki  vasárnap a Sztárban sztárban az ausztrál énekesnő bőrébe bújik.

Nemrégiben Londonban adott exkluzív interjút Kylie Minogue, péntek kora délután lesz látható a TV2 Aktív című magazinjában. Az énekesnőnek a stáb megmutatta, hogyan festett a Sztárban sztár előző évadában az ő bőrébe bújva Varga Viktor. Kylie kifejezetten jól szórakozott a produkció láttán.  

Kylie Minogue személyesen üzent Dukai Reginának

“Ez elképesztő! Soha nem voltam ilyen magas. Ez fantasztikus, köszönöm, ez szuper volt!” – hüledezett az énekesnő, akit teljesen elkápráztatott alkalmi imitátora. Pedig belőlük aztán akad bőven. “Vannak nálam sokkal Kylie-sabb Kylie-k. Ha rendeznének egy Kylie hasonmás versenyt, lehet, hogy nem is engem választanának győztesnek. Mert egy ilyen műsorban a szereplők tökéletes Kylie sminkben, frizurával és kosztümben lépnek színpadra. Én meg néha nem is hasonlítok saját magamra.”

Kylie Minogue személyesen üzent Dukai Reginának

Most vasárnap pedig Dukai Regina próbálja meg visszaidézni az énekesnő nyolcvanas évekbeli énjét. Regi, aki olyannyira nagy rajongója az énekesnőnek, hogy október 18-i budapesti koncertjére már meg is vette a jegyet, Kylie örökzöldjét, az I should be so lucky-t adja majd elő. “Régebben mindenki ezt hallgatta, de nekem inkább a későbbi Kylie volt a kedvencem. Ettől függetlenül nagyon tetszik az a style amit ebben a videóban hoz, tetszik a dal, szerintem sokan ismerik” – vélekedett Regina, akinek Kylie Minogue személyesen üzent Londonból. És hogy pontosan milyen tanácsokkal látta el őt a világhírű énekesnő, azt a vasárnapi adásból megtudhatod!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top