Sztárok

45 éves az átváltozások nagyasszonya, Gwen Stefani

Gwen Stefani negyvenöt éves lett – de csak papíron, ugyanis olyan remek formában van, hogy simán letagadhatna 10 évet. Az egykori vadóc mostanra lenyugodott, stílusikon lett, és boldog, háromgyermekes családanyaként él. Nem mellesleg pedig a Voice mentora.
Gwen Stefani – teljes nevén Gwendolyn Renée Stefani – 1969. október 3-án született Fullertonban, Kaliforniában. Már gyermekkorában énekesnőként képzelte el a jövőjét. 1986-ban testvére, Eric megkérte, hogy csatlakozzon az általa alapított No Doubt zenekarhoz. A siker a 90-es évek közepén tetőzött. A Don’t Speak, vagy a Just A Girl kihagyhatatlan dalok voltak a diszkókban.  A Don’t Speakre ráadásul nemcsak összekapaszkodni lehetett romantikusan, de nagyokat sírni is egy szakítás után. A Don’t Speak 1996-ban az USA-ban a legjátszottabb dal lett.

Gwen a családjától minden támogatást megkapott, hogy a zenére tudjon koncentrálni. Saját bevallása szerint, kevés olyan összetartó család van, mint az övék. Édesapja, Dennis Stefani vezérigazgatóként dolgozik, édesanyja, Patti könyvelő volt. Gwennek három testvére van: húga, Jill, öccse, Todd és bátyja, Eric. Utóbbi kezdetben a No Doubt billentyűse volt, majd – amikor felkérték, hogy dolgozzon a Simpson család című animációs film stábjában – otthagyta a csapatot. Az énekesnő jó ideig egy párt alkotott a No Doubt egyik tagjával, Tony Kanallal – amikor szakítottak, kis híján felbomlott a zenekar. Gwen dalszerzéssel próbálta meg feldolgozni a szakítást, ebben az időben született a Don’t Speak, a Sunday Morning, és a Hey You is tönkrement kapcsolatukat dolgozza fel.

1995-ben egy No Doubt koncerten találkozott Gavin Rossdale-lel, a Bush zenekar gitárosával, akivel eleinte távkapcsolatban éltek. Az énekesnő a 2000-es évek elején több dalt is írt viharos kapcsolatukról, a lemezen számos olyan szám is helyett kapott, amely a karrier és/vagy magánélet témát boncolgatta. Végül 2002-ben házasodtak össze Londonban, majd két héttel később Los Angelesben is megtartották a frigyet. Két évvel később az újságok címlapon hozták le a sztorit, hogy Gavinnek van egy lánya, aki egy korábbi kapcsolatából született, és akiről addig nemcsak a nyilvánosság nem tudott, de a felesége sem. A pár végül úgy döntött, hogy válás helyett megpróbálja megmenteni a kapcsolatát.

45 éves az átváltozások nagyasszonya, Gwen Stefani

Gwen idén február 28-án adott életet harmadik kisfiának, Apollónak. Az énekesnő egészen májusig nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, mígnem a Coachella fesztiválon, Pharrell Williams koncertjén visszatért a színpadra. “Énekesnőnek lenni – ez csak rólam szól, és az egomról. Édesanyának lenni – ez az önzetlenségről szól. Két külön világ” – nyilatkozta Stefani, aki idén az amerikai The Voice tehetségkutató legújabb évadában lett zsűritag.

45 éves az átváltozások nagyasszonya, Gwen Stefani

Gwen Stefani a bandájával – és később szólóban is –, nemcsak a zenei életben hagyott maradandót, hanem megjelenésével is tett róla, hogy beszéljenek róla. Ha azt mondom, hogy Gwen egy igazi kaméleon, még azzal sem közelítem meg a valóságot. Nincs még egy olyan híresség, aki annyiszor változtatott a kinézetén, mint ő. Plasztika, nem plasztika, akkor is hihetetlen, hogy negyvenöt éves lett a mai napon. Az énekesnő anno egy interjúban azt nyilatkozta, hogy azért változtatta ilyen sűrűn a kinézetét, mert kereste a stílusát. Hát, hosszú ideig tartott a keresgélés, az egyszer biztos.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top