Sztárok

Elindultak Afrikába a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői

Információink szerint a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! első szériájának szereplői csütörtök délután szállnak repülőre.

A Nők Lapja Cafénak minderről az RTL Klub egyik munkatársa számolt be, aki azt is elmondta nekünk, hogy miért megtévesztő a műsorhoz készült promófilm. “A kisfilmben szereplő celebek közül nem mindenki vág neki október 6-án a dzsungelkalandnak, néhányan közülük a második szériában láthatóak majd” – mondta a csatorna egyik neve elhallgatását kérő munkatársa. Az ominózus kisfilmben (amit ide kattintva megtekinthetsz) a két műsorvezető, vagyis Sebestyén Balázs és Vadon János mellett Gáspár Bea, Erdei Zsolt, Szabó Zsófi, Bárdos András, Aleska Diamond, Molnár Andi és VV Aurelio látható néhány másodperc erejéig.

S míg az első csapat a dzsungelbe repül, addig a műsor második szériájának szereplője, Baukó Éva Sarm es-Sejken sütteti a hasát. A példaképpé választott VV4-szereplő szerdán utazott párjával Egyiptomba – a közösségi oldalára felkerült képek tanúsága szerint remekül érzi magát, két strandolás között arra is volt ideje, hogy üzenjen a dzsungellakóknak. Ölelek mindenkit 🙂 A dzsungel felé tartóknak kitartást!”

Fotó: VV Éva Facebook-oldala
Fotó: VV Éva Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top