Sztárok

Berki Krisztián megszólalt az őt ért vádakkal kapcsolatosan

Napok óta Berki Krisztián állítólagos csalási ügyétől hangos a sajtó. A TV2 sztárja a SportKlub műsorában védte meg magát.

Mint azt korábban mi is megírtuk, a Blikk úgy tudja, hogy az elmúlt két hétben a VI. kerületi rendőrkapitányság nyomozói sorra hívták be a váci futballklub játékosait tanúkihallgatásra. Az után nyomoznak, hogy kaptak-e le nem könyvelt pénzt a csapat akkori menedzsmentjétől, vagyis Berki Krisztiántól és Héger Józseftől. Az Édes élet sztárja a SportKlub Dodzsem című műsorában reagált az őt ért vádakra.

Berki Krisztián megszólalt az őt ért vádakkal kapcsolatosan

“Soha nem tárgyaltam játékosokkal. A Vác labdarúgóival egyszer találkoztam életemben, egy összejövetelen, ahol tájékoztattam őket, hogy amennyiben létrejön ez az üzlet, akkor valószínűsíthetően lesz egy angol tulajdonos, és én leszek az a személy, aki az angol tulajdonost képviselni fogja. De nem én leszek az ügyvezető, és nem én fogom a napi ügyeket vinni” – mondta el Berki, aki a váci csapat meghiúsult adásvételével kapcsolatban is kifejtette álláspontját. Leszögezte, ő csak közvetítőként vett részt az ügyletben – elmondása szerint kizárólag tulajdonosváltás esetén kapott volna kisebbségi tulajdonrészt John Marshalltól.

“Nekem ez emberileg és erkölcsileg nagyon nagy veszteség. Hittem és bíztam ebben a csapatban, bíztam az angol úriemberben, aki teljesített anyagilag. Bíztam az ő csapatában, akik viszont nem teljesítették jogilag azt, hogy ez a futballklub átkerüljön hozzá jogilag tisztán” – állította a FEM3Cafe műsorvezetője, aki ellen más ügyben is eljárást indítottak a hatóságok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top