Sztárok

Pozitívan fogadták Bochkor Gábort a Music FM hallgatói

Két év kihagyás után szerda reggel visszatért az éterbe Bochkor Gábor.

Mint arról korábban a Nők Lapja Café beszámolt: a Music FM Önindító című műsorának egyik oszlopos tagja, Istenes Bence egy év után úgy határozott, hogy egy időre elbúcsúzik a rádiózástól. A 2014-es X-Faktor és a Való Világ 7. műsorvezetője sokasodó televíziós munkái miatt volt kénytelen meghozni a nehéz döntést.

Az ő helyére ült be Bochkor Gábor, aki a reggeli szórakoztató rádiózás meghonosítójának számít. A veterán rádióst kitörő lelkesedéssel fogadta a közönség. Persze voltak, akik szomorúan vették tudomásul, hogy ma reggeltől már nem Bence köszönti őket, de a többség örült Bochkor visszatérésének. A Music FM-től megtudtuk, hogy a műsor 4 órája alatt több, mint 11 ezer like érkezett Facebook oldalukra. Már kora reggel annyian hallgatták az interneten keresztül is az új hármast, hogy a rendszer le is fagyott, ezért még a webkamerás közvetítést is leállították, hogy zavartalan legyen az online adás. Szintén rekordmennyiségűnek számító szöveges üzenettel bombázták az Önindító csapatát, melyben örömüket fejezték ki, hogy hosszú évek után újra hallhatják kedvencüket. 

Galériánkban megnézheted, hogyan telt Bochkor Gábor első napja az új munkahelyén:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top