Sztárok

Két bolttal debütál Londonban Schobert Norbi és Rubint Réka

Újabb sikert könyvelhet el a Schobert házaspár: mint az a minap kiderült, Szlovákia és Csehország után az Egyesült Királyságban is Update-bolt nyílik.

Rögtön kettő, és mindkettő Londonban: az első bisztró október 12-én nyitja meg kapuit a világ legnagyobb piaca mellett, míg a második üzlet a város üzleti negyedében lesz megtalálható. A hírt – miszerint hamarosan már a britek is megtudhatják, mi fán terem a cukortól, mindentől mentes péksütemény – maga Schobert Norbert erősítette meg a Facebook oldalán.

Látva a bejegyzést, rögtön megkerestük a most már André Agassival is hirdetett Update “feltalálóit” – bár Norbit nem, feleségét, Rubint Rékát sikerült utolérnünk telefonon. “A hír igaz, megkezdődött az európai terjeszkedés: Szlovákiában és Csehországban már vannak Update-boltok, hamarosan nyitnak a londoni üzletek, az október 12-i ünnepélyes boltmegnyitón mi is részt veszünk Norbival” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a háromgyermekes édesanya, hozzátéve: Bécsben is lesz az egészségtudatos táplálkozást népszerűsítő bolt.

Mint megtudtam: közeli terveik között szerepel több európai város, így Németország “meghódítása” is. Természetesen arra is kíváncsi voltam, miképp vélekedik az elmúlt hetek történéseiről (gondolok itt a részvényekkel kapcsolatban felmerült problémákra) a különleges hagyományt teremtő fitneszedző. Réka azt mondja, nem foglalkozott az őket ért vádakkal, ugyanis tudta, hogy nincs mitől tartaniuk, hiszen férjével a tiszta úton járnak.

“A mi célunk, hogy egy olyan dolgot vigyünk véghez, amire még nem volt példa Magyarországon – ez pedig érthető módon sokak szemét szúrja. Amikor pár napra felfüggesztették a részvény-értékesítést friss befektetői információk miatt, egyetlen pillanatra sem bizonytalanodtam el, ugyanis mi mindig a tiszta versenyre törekedtünk, s ez most sem volt másként. Rólam leperegnek az ehhez hasonló dolgok, Norbi pedig olyan személyiség, aki a végsőkig harcol: minél nagyobbat rúgnak belé, annál jobban küzd a céljáért. Most pedig országosan ismertté váltak tervei, ezért sokkal többeket érdekel, vagy mondanak véleményt róla, mint korábban.”

A Schobert családról készített galériáinkat itt végiglapozhatod:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Az Édes Élet szereplője elköltözött otthonról, kislányától pedig láthatóan elérzékenyülve, könnyes szemmel köszönt el. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top