Sztárok

Baukó Éva fél, hogy kiújul a pánikbetegsége a dzsungelben

Baukó Éva a Viasat3 Bár 2.0 műsorában tűnt fel, aztán a ValóVilág negyedik szériájában szerepelt, majd átment a TV2-höz, ahol Az élet show-jában kapott szereplési lehetőséget. Most újra egykori kenyéradójának, az RTL Klubnak dolgozik.

Baukó Éva egyértelműen a ValóVilág negyedik szériájával véste be a nevét a köztudatba, kirohanásait, hisztijeit és örömködéseit egy egész ország láthatta – ahogy azt is, ahogy alkoholproblémái miatt a padlóra kerül. Az egykori botrányhősnő több mint egy évvel ezelőtt végleg jó útra tért, és sikeresen leküzdötte a szenvedélybetegségét: a TV2 Az élet show-jában már egy teljesen másik embert láthattunk. A műsort látva sokan meg voltak győződve arról, hogy Éva már soha többé nem tér vissza az RTL Klubhoz, végül nem nekik lett igazuk.

Mint arról a Nők Lapja Café elsőként beszámolt: Baukó Éva is szerepelni fog a hamarosan induló Celeb vagyok, ments ki innen!-ben. Évára egyébként sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy ne lenne tisztában a pozíciójával, valamint azzal, hogy mi ennek a műsornak a lényege – utóbbi mondjuk el is várható, elvégre ő mégiscsak “túlélt” már egy realityt.

VV Éva attól fél, kiújul a pánikbetegsége a dzsungelben

Nem mérlegeltem, azonnal igent mondtam. A Való Világ után a Celeb vagyok, ments ki innen! volt a kedvenc műsorom az RTL-en. Az első szériákat is követtem, Győzin (Gáspár Győző – a szerk.), és a lantművészen (Benkő Dániel – a szerk.) sírtam a nevetéstől. Remélem, hogy a mi csapatunk is vicces lesz, nem akarok befásult emberekkel együtt lenni” – nyilatkozta nekünk Éva. Azt hiszem ilyenkor szokták mondani, hogy az élet bizony nem kívánságműsor, én a helyében számítanék arra, hogy lesz egy-két nyugisabb figura a játékosok között. “Biztos lesz olyan, aki idegesíteni fog, mert már most zavar a jelenléte – pedig, még csak a sajtótájékoztatón vagyunk túl. Egyelőre csak húzom a szám, de három nap után úgyis kirobban a bennem rejlő feszültség. Ami a szívemen, a számon – ez mindig így volt, és most sem lesz másként.

Beszélgetésünk közben az is kiderült, mi a közös Évában és VV Aurelióban azon túl, hogy utóbbi is egykori villalakó, és most ő is költözik a dzsungelbe. Sosem találjátok ki: mindkettejüknek a szemceruza fog hiányozni a legjobban. “Az alapozóm, a szempillaspirálom, a szemceruzám, a »táskaeltüntetőm« (korrektor – a szerk.), az okostelefonom – talán ezeknek a nélkülözése lesz a legnehezebb. A ruháim nem fognak hiányozni, elvégre a dzsungelbe megyünk, oda miért öltöznék ki csinosan.

Az egykori villalakó végezetül azt is megosztotta velem, hogy mi a legnagyobb félelme – jól sejtitek, nem igazán kedveli a pókokat, azonban mégsem a rovaroktól tart a leginkább. “Tudod, sokáig pánikbeteg voltam, inkább attól félek, hogy esetleg kiújulhat ez a betegségem, de bízom benne, hogy nem lesz semmi gond. Hosszú ideje tünetmentes vagyok.”

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top