nlc.hu
Sztárok
Koós Réka nem érti, miért követik ennyien Rubint Rékát

Koós Réka nem érti, miért követik ennyien Rubint Rékát

Koós Réka nem érti, miért kedvelik annyian Rubint Réka közösségi oldalát.

Tegnap este elstartolt a TV2 új műsora, a BUMM! – az első adásban a Sztárban sztár négy szereplője vetélkedett. Dukai Regina, Koós Réka, Pál Dénes és Kökény Attila kezdetben sokat küzdött, de nem a válaszokkal, hanem azzal, hogy nem igazán érzett rá a műsor lényegére: úgy vágta el az egyes bombákhoz tartozó zsinórokat, hogy azt megelőzően nem indokolta meg a döntését. Nyissz, nyissz – csak jó lesz, vagy nem – körülbelül ezt lehetett leolvasni az arcukról. A csapat egyik legerősebb játékosa a borotvált hajú Koós Réka volt, ő három bombát hatástalanított, bár logika ezekben sem volt, “azért a sárga, mert az a kedvenc színem” – indokolta döntését, olykor azért meg-megnyilvánult két nyisszantás között.

Koós Réka beszólt Rubint Rékának

“Melyik híresség hivatalos Facebook-oldalát kedvelik a legtöbben?” – így szólt a harmadik bombához tartozó kérdés, a választási lehetőségek pedig a következők voltak: Majka, Dukai Regina, Szandi, Radics Gigi és Rubint Réka. A korábban Miley Cyrus bőrébe bújó Koós Réka gyorsan “kiejtette” Dukait, Szandit és Radics Gigit, majd amikor már csak két opció maradt, a következő mondat hagyta el a száját. “Én a Rubint Rékát gondolom, hogy őt nézik a legtöbben….számomra nagyon furcsa okból.Koós János lánya sajnos nem fejtette ki, hogy mi is pontosan a “furcsa ok”, egy mindenesetre biztos: a felsoroltak közül tényleg Rubint Rékának van a legtöbb követője, egészen pontosan 637 824 ember kedveli az oldalát.

A teljes adást itt visszanézheted – az ominózus jelenet 19:50-nél kezdődik:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top