Sztárok

Komoly biztonsági intézkedéseket vezettek be a TV2-nél Vastag Tomi miatt

Vastag Csaba rajongója késsel fenyegeti az énekes testvérét, Vastag Tamást – írja a Bors.

Az említett lap információi szerint a fanatikus nő levélben fenyegette meg Vastag Tamást. “Ígéretet tett, hogy hátba szúrja, mert szerinte ő hiúsította meg szerelmét Csabival. Természetesen tudjuk, hogy kire kell figyelni. Nekem az a dolgom, hogy mindezt komolyan vegyem” – nyilatkozta a két fiú menedzsere, Posztobányi Andor, aki már bejelentést tett a rendőrségen.

A Bors úgy tudja, hogy a lányt azonosították is, de addig nem tehetnek semmit, amíg nem fajul tettlegességig az ügy, ezért a TV2-nél úgy döntöttek, hogy – Vastag Tamás maximális védelme érdekében – megerősítik a biztonsági ellenőrzéseket. A lap természetesen magát az érintettet is megkereste: Tomi nem veszi túl komolyan a szerelmes nő üzeneteit: “Nagyon sokat segítenek nekünk a rajongóink, de sajnos köztük is vannak olyanok, akik nem ismerik a határokat. Igyekszem az ilyen esetekkel nem is foglalkozni” – szögezte le Tamás, aki vasárnap este testvérét alakítja a Sztárban sztár című műsorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top