Sztárok

A nap videója díjat kapja: A Dalban feltűnt Fool Moon

A Fool Moon a cappella együttes egy nagyon ötletes videóval derített minket jókedvre így szombat délután.

A Fool Moon, számtalan külföldi turné, fesztivál és verseny után, A Dal 2014 című műsornak köszönhetően került a hazai figyelem központjába – a szegedi csapat egészen a döntőig menetelt, végül azonban Kállay-Saunders András lett a befutó, aki aztán később, a kontinensversenyen az 5. helyezést érte el. A Mészáros Tamás, Molnár Gábor, Rácz Gergő, Wodala Barnabás és Németh Miklós alkotta a cappella csapat évek óta komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a műfajt minél szélesebb körben ismerjék és elismerjék, 2005-ben egy fesztivált is létrehoztak a cél érdekében.

Idén október 2-4. között lesz a rendezvény, amelyhez a csapat tagjai egy roppant humoros videóval szeretnének kedvet csinálni: újragondolták a Brian élete című filmet (ami a 70-es és 80-as évek egyik legjobb vígjátéka), és az eredeti szereplők szájába adtak olyan mondatokat, mint: “hogy akarsz egyáltalán énekelni? Bekapsz pár Homeovoxot?” (homeopátiás gyógyszer – a szerk.). A végeredmény egészen vicces – főleg úgy, hogy jól emlékszem, mit mondtak a szereplők az eredeti filmben az ominózus jelenetnél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top