Sztárok

Szakított kedvesével Debreczeni Zita

A Blikk értesülései szerint véget ért Debreczeni Zita és kedvese, Kristóf kapcsolata.

Az említett lap – a pár egyik, neve elhallgatását kérő ismerősétől – úgy tudja, hogy Debreczeni Zita és Kristóf két év együttlét után úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább. “Már az elmúlt időszakban is gondok voltak közöttük, de azt hittük, túllépnek rajtuk, hiszen nagyon szerették egymást. Zita két hete költözött el Kristóftól, a kutyákról azonban közösen gondoskodnak, hiszen ­hiába cuccolt el, Zita ragaszkodik a kedvenceihez” – nyilatkozta a nagyon jól értesült ismerős.

A Blikk magát az érintettet, a fotósként tevékenykedő Debreczeni Zitát is megkereste, ő azonban nem kívánt nyilatkozni az ügyben – a közösségi oldala, valamint a nemrégiben adott nyilatkozatai viszont arra engednek következtetni, hogy valóban igaz a hír, miszerint újra a szinglik táborát erősíti. A tökéletes testű Zita néhány héttel ezelőtt a Nők Lapja Cafénak arról mesélt, hogy jelenleg egy német céggel dolgozik együtt, így az ideje jó részét Németországban, Berlinben tölti – ahogy most, úgy akkor sem szerette volna beavatni a nyilvánosságot a magánélete részleteibe.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top