Sztárok

Hihetetlen: emberi érzelmeket produkált Berki Krisztián

A nap híre rovatunk következik: Berki Krisztiánnak vannak érzései – vagy csak úgy tűnik, ki tudja?

A herevasalt celeb az Édes Életben – hol máshol?! – vallott színt, s öntötte ki a szívét az egyik ismerősének. Berki problémája nem más, mint hogy nem tudja eldönteni, együtt akar-e lenni gyermeke édesanyjával, Hódi PamelávalAz arany helyett hungarocell tömbbel haknizó Berki a műsorbeli szereplése alatt most először produkált igazi emberi érzelmeket, sőt azt is bevallotta, hogy csődöt mondott mint társ. “Most úgy érzem, hogy ez egy kudarc, az hogy én a női és férfi kapcsolatot nem tudom olyan irányba terelni, ami a boldogsághoz vezető út” – osztotta meg magvas gondolatait Berki – a berki, bocsánat –, aki szerintem úgy hajtja álomra a fejét, hogy egy Coelho könyv van a párnája alatt. Micsoda dráma, ehhez képest a Csacska angyal, a Vad angyal, meg a többi külföldi szappanopera csak könnyed vígjátéksorozat volt.

A TV2 oldalán fellelhető videó a “Könnyek szöktek Berki szemébe Pamela miatt?” címet kapta – de aki arra számít, hogy az egykor tripperrel küzdő Berki elsírja magát, az nagyot téved.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top