Sztárok

Amire még nem volt példa idén: állva tapsolt Alföldi

Alföldi Róbertet lenyűgözte az X-Faktor egyik versenyzője, Horváth Krisztián.

A 2014-es X-Faktor erősen indított (legalábbis a nézettséget tekintve biztosan), szerencsére az utolsó válogató is tartogatott még meglepetéseket – nem egy kivételes tehetségű ember lépett a hírnevet hozó deszkákra, és kapott pár percet, hogy számot adjon énektudásáról. A negyedik válogató legnagyobb meglepetése egyértelműen Horváth Krisztián volt: produkcióját vastapssal jutalmazták mind a mentorok, mind a helyszínen helyet foglaló közönség. Krisztián jött, látott, és győzött, konkrétan akkorát énekelt, hogy azt vártam, mikor kezd omlani a vakolat a stúdióban.

A dicsérő szavak nem maradtak el: az új mentor, Little G Weevil azt mondta, minden tisztelete Krisztiáné, Szikora állítása szerint még életében nem hallott ilyen szépet, Tóth Gabi pedig elismerősen bólogatott, miközben mentortársai beszéltek. Míg a mentorokat Krisztián, addig minket Alföldi Róbert lepett meg a leginkább, az egyik kedvenc mentorunknak ugyanis nem tartozik a bevett szokásai közé, hogy állva tapsoljon elismerésében, Krisztián produkciója után azonban mégis így tett. Tavaly is akadt egy ilyen pillanat, de idén még nem volt példa hasonlóra. “Ez a te valóságod” – mondta Alföldi az értékelésnél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top