Sztárok

Otthagyná az iskolát az X-Faktorért a 15 éves versenyző

<p>A 2014-es X-Faktorban több újítás is van: az egyik, hogy a szombati válogató adásokban egy adott híresség – a műsor Twitter oldalán – <a href="https://nlc.hu/sztarok/20140920/malek-miklos-ujra-az-x-faktorban/" target="_blank">folyamatosan kommentálja a látottakat-hallottakat</a>, a másik pedig, hogy a műsor készítői lejjebb vitték a korhatárt tizennégy évre.</p>

Ennek pedig minden bizonnyal azok a fiatal tehetségek örülnek a legjobban, akik már jó ideje szerették volna megmérettetni magukat, ez idáig azonban nem volt lehetőségük elindulni a műsorban. Itt van például a tizenöt éves Tóth Andi, aki a nagyváradi tehetségkutató után úgy döntött, hogy az X-Faktorban is szerencsét próbál.

Osztálytársai kiközösítik Andit az X-Faktor miatt

“Énekesnő szeretnék lenni, két éve énekelek komolyabban, és járok énektanárhoz is. Kisebb versenyeken már részt vettem, és gyakran fellépek rendezvényeken, majálisokon, fesztiválokon. Szeretnék szimpatikus lenni az embereknek, szeretném, ha szeretnék a hangomat. Nem félek a felhajtástól, külső szemlélőként is látszik, hogy mennyi megjelenéssel jár az X-Faktor” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Andi, aki még az iskola padjait koptatja. “Ha bejutok az élő show-ba (ami nagyon remélem, hogy sikerül), akkor halasztok egy évet, azt követően pedig Budapesten fogom folytatni a tanulmányaimat.”

Családja természetesen mindenben a középiskolás lány mellett áll, azonban vannak, akik nem nézik jó szemmel, hogy jelentkezett a műsorba. “A szüleim nagyon örülnek és támogatnak, az osztálytársaim is többnyire mellettem állnak. Sokan szurkolnak, de vannak olyanok is, akik megutáltak a jelentkezés miatt, azonban nem érzem azt, hogy mindenkinek meg kellene felelnem” – árulta el a fiatal lány, aki nemcsak énekel, de több éve táncol is, az iskolában pedig designszakosként a rajztehetségét is kamatoztatni tudja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top