Sztárok

Gáspár Laci nem érti, miért szólt be neki Bea asszony

Kisebb konfliktus alakult ki Gáspár Laci és Gáspár Bea között a Celeb vagyok, ments ki innen! sajtótájékoztatóján.

Az RTL Klub múlt hét csütörtökön nagyszabású sajtótájékoztatót tartott: itt debütált a csatorna új munkatársaként először Szabó Zsófi, és itt jelentették be azt is, hogy mely hírességek vesznek részt a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor 2014-es szériáiban. A sajtótájékoztató résztvevői érdekes incidensnek lehettek szem- és fültanúi: Gáspár Győző felesége, Gáspár Bea az alkalmi színpadon azt mondta, hogy hiába az elmúlt húsz év, úgy érzi, nem fogadta be a Gáspár család. Gáspár Laci azt mondja, nem érti Beát, reméli, hogy csak viccelt. “A két család igazából sohasem foglalkozott egymással, teljesen máshol vannak, mint mi, szóval nem értem, miért mondta ezt. Lehet, hogy csak viccelt, vagy tényleg arról van szó, hogy nem bír engem. Az biztos, hogy én soha életemben nem bántottam őt. Ahogy az életben, úgy a dzsungelben is arra fogok törekedni, hogy mindenkivel megtaláljam a közös hangot” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak.

A Megasztárban feltűnt énekes elárulta, Nyertes Zsuzsához hasonlóan ő is kikérte a családja véleményét, mielőtt igent mondott a felkérésre. “Nyilván megkérdeztem őket, de rám bízták a döntést. Ez egy olyan lehetőség, amely nem minden embernek adatik meg, éppen ezért úgy éreztem, hogy élnem kell vele. Úgy gondolom, hogy ha nem vállaltam volna el, azt sokkal jobban bánnám.”

Embert próbáló feladat vár Gáspár Lacira

Az énekes a műsor miatt direkt úgy szervezte a programjait, hogy semmit se kelljen később lemondania – a fellépések megvárják. Azt mondja, egyelőre nem akar belegondolni abba, hogy mi vár majd rá Afrikában. “Ha az ember előre elkezd kattogni azon, hogy mi az a feladat, amit biztosan nem fog bevállalni, mi az, amit majd nem tud (vagy nem akar) megcsinálni, azzal a saját helyzetét nehezíti meg. Kár ilyen dolgokon rágódni… biztos, hogy kemény menet lesz, de ezt vállaltam, amikor igent mondtam” – mosolygott.

Gáspár Laci számára a legnehezebb feladat talán két gyermekének és feleségének a nélkülözése lesz. “A pici még csak hároméves, még nem fogja fel, hogy apa elmegy – szerintem benne csak akkor fog realizálódni mindez, amikor apa a tévéből mosolyog vissza rá. Nehéz lesz nélkülük, de pluszerőt ad az a tény, hogy ők várnak haza.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top